dimarts, 19 d’octubre del 2010

una nit al Patxá

En Rafa insistia que volia sortir de marxa. És clar, ho acabava de deixar amb la Júlia i "necessitava carburant".
A ell, en canvi, no li venia gaire de gust però també havia de reconèixer que trobava a faltar els vells temps. No sabia què fer... Al final va trucar a la dona i li va deixar un missatge al contestador:
"D'això... la meva mare vol que l'ajudi a muntar un moble i... diu que em quedi a sopar amb la seva tieta... que ens ensenyarà fotos del viatge a Poblet... no m'esperis desperta."

Sortint del gimnàs, la Júlia es va posar ferruca que aquella nit havia de ser especial. Tenia ganes de ballar com una boja, emborratxar-se una mica i... qui sap... potser enrotllar-se amb algú i oblidar-se del Rafa...
Ella no sabia com dir-li que no però al final, després de sentir el missatge d'ell, va acabar cedint. Ella també tenia ganes d'oblidar-se de certes coses...
"Va, tia...", va dir la Júlia, "anem tu i jo juntes comen els vells temps!"
Ella va escriure un SMS al seu exveí: "Em kedo dormir ca Júlia. Sta desfeta. Petó"

El Rafa va passar a buscar-lo amb un Cadillac descapotable del 59.
"Te'n recordes de l'Andresito? Sí, home, aquell amiguet meu que col·lecciona cotxes d'època. Doncs m'ha deixat aquesta meravella. Vinga, puja, que avui les nenes ens arrencaran la roba a mossegades."
Ell va pujar al cotxe tement que potser algú altre li clavaria aviat una bona mossegada...
"On anem?"
"Això no es pregunta. Al Patxá falta gent!"

Es van maquillar juntes, com feien abans.
"Anem on sempre, no?", va dir la Júlia. Sí, sí, és clar...

Només arribar, el Rafa es va posar a ballar al mig de la pista, ara amb una noia, ara amb una altra...
Ell va preferir anar a la barra i demanar-se un cubata. La nit seria llarga.

Ella va acompanyar la Júlia al lavabo per retocar-se una mica els ulls. "Que guai tornar a sortir juntes", li va dir. Ella va fer que sí amb el cap. Se sentia una mica descol·locada però entenia que la Júlia ho necessitava.

El Rafa començava a intimar amb una pèl-roja amb un bon mamellam.
Ell s'ho mirava des de la distància. Va demanar el quart cubata.

Ella i la Júlia es van estar una estona a la sala de salsa i després van decidir canviar d'ambient. Es van posar a ballar tímidament mentre repassaven el personal de la sala.
A la Júlia no n'hi havia cap que li fes el pes.
Ella, en canvi, va trobar que hi havia un noi a la barra que estava prou bé. Feia una mica de panxeta, però... un moment.... Si era ell!!!!

Ell anava bastant trompa però la va reconèixer de seguida.
"Què hi fas aquí? I la teva mare?" va dir ella.
"I tu?" va dir ell.
"Tio", va interrompre el Rafa flanquejat per dues noies, "aquestes dues lleones busquen dos mascles dominants com nosaltres perquè les facin sentir encara més salvatges."

La trobada els va tallar el rotllo a tots. Com ella ja suposava era l'única que estava en condicions per agafar el cotxe. Mentre conduïa el Cadillac tronat de l'Andresito, mirava de reüll el seu exveí, al seu costat, que també callava. Al seient de darrere, la Júlia i el Rafa sí que es deien coses. Semblava que potser farien les paus.
Ella va pensar que per variar li tocaria fer el primer pas. Aquella situació no portava enlloc. Pel retrovisor va veure que el Rafa i la Júlia es posaven melosos.
Ben mirat, va pensar que tothom es mereixia una segona oportunitat. Ella també tenia ganes d'abraçar el seu noviet, que tant la feia riure (entre d'altres coses). De sobte es va adonar que al darrere el Rafa i la Júlia s'arrencaven la roba i es deixaven anar sense manies.
Estava clar que quan hi havia amor, quan hi havia passió, les coses sempre havien d'anar bé. Es va girar cap a ell. Però ell es va girar cap a la finestra i va vomitar contra el vidre. Va esquitxar-se tota la cara.
"Ecs, em pensava que el tenia abaixat", va dir ell eixugant el vidre amb la màniga. "Li haurem de comprar una moqueta nova a l'Andresito. És que a mi aquests revolts sempre m'han marejat..."
Ella va sospirar fort i va prémer l'accelerador.




2 comentaris:

picarolet ha dit...

És molt lleig enganxar la gent i després no actualitzar. No us ho sembla?

Estem de pega ha dit...

Picarolet... la redacció ha estat de vacances una temporada. L'actualització està a punt d'arribar...