dijous, 2 de setembre del 2010

PROMO petons esquimals PROMO

PROMO petons esquimals PROMO

Ja feia sis mesos.

Ella havia quedat amb la seva companya de l'insti, la Maria José, per veure diapositives juntes. Semblava mentida. Només feia uns mesos que s'havien conegut, estaven de professores al mateix equip docent, i ja feien trobades íntimes vestides en pijama per mirar fotos dels seus viatges i els seus rotllets.
"Aquestes són les fotos de Praga,l'estiu passat", va dir ella enfocant millor el projector.
"Uau! Qui és aquest tros d'home que surt amb els ulls tancats?", va preguntar la Maria José.
"No el reconeixes? Aquest era el meu veí. I ara vivim junts."
"Ui, és veritat...", va dir la Maria José, "ja me'l vas presentar". Es va estalviar de dir que amb el temps estava més grassonet, no fos cas... "On el tens ara?"
"És a Berlín en viatge de feina", va contestar ella. No sabia si es volia imaginar com li aniria. "Buf, ara feia dies que no les mirava, aquestes fotos...", va dir per canviar de tema.
"Sembla que us va anar força bé, oi?", va dir la Maria José, mirant una altra foto. En aquesta sortia ell sol amb la camisa tacada i un cucurutxo a la mà.
"Els primers dies sobretot", va dir ella, "abans que arribés l'onada de fred i ell es posés malalt". Va sospirar abans de continuar. "Però va anar molt bé, de veritat."

De sobte la Maria José va córrer cap a la cuina. Se'ls havien acabat les torradetes integrals i el formatge light per untar. Mentre la seva amiga buscava dins la nevera, ella va mirar-se en secret una de les fotografies. Aquesta no l'ensenyaria pas... Eren ells dos, glaçats de fred pels carrers de Praga, fent-se un petó esquimal. Va somriure un moment i va apagar el projector.

PROMO petons esquimals PROMO




1 comentari:

Anònim ha dit...

Torna la meva sèrie preferida!!!