dijous, 21 de maig del 2009

12 nous horitzons

Al principi, la Blanca estava enfadada amb la Frida per haver-li birlat en James. Però després va pensar que gràcies a ella havia gaudit del millor clau de la seva vida. Ara no podia deixar de pensar: "qui coi era aquell desconegut?" Mentre hi pensava, va acceptar quedar amb les seves amigues per fer el sopar de dones de rigor.

**
El noi de les ulleres de pasta estava desconcertat pel que li havia passat la nit anterior. "Era fantàstica. Ha sigut com fer-ho amb la Julie i la Diana d'V a la vegada. Tenia els ulls de la princesa Leia i la cintura de la consellera Troi." No es podia treure del cap aquella desconeguda. Per això va pensar que quedant amb els seus amics de l'insti per jugar a poker es distrauria.

**
"Poques novetats", va pensar la Blanca. La Puri, amb històries de nens. La Júlia es queixava d'aquella mena de monstre obsessionat amb el sexe que l'assetjava continuament. "En Rafa això, en Rafa allò...", totes tenien clar que, per molt finolis que es fes la Júlia, s'acabaria embolicant amb ell. Sempre havia estat així. L'amiga de la Júlia que s'acabava de separar continuava pendent del seu veí, que no es decidia a fer el primer pas. Si més no, van riure amb les històries que els explicava. La manera com ella s'escarrassava a crear l'ambient propici i la manera com ell ho espatllava tot ficant-hi la seva ex pel mig.
La Frida i la Blanca van fer les paus. Totes dues semblaven contentes.

**
El noi de les ulleres de pasta, per primer cop, s'avorria amb el poker. I això que estava guanyant totes les mans! Per això va proposar als seus amics de veure tot l'Star Trek Voyager d'una tirada. Van acceptar entusiasmats.

**
"I ara què?", va preguntar la Puri a la Blanca, "com va la teva recerca?" La Blanca no sabia què contestar. Finalment va dir: "Em penso que l'he trobat però encara no sé quina cara fa. Però el buscaré. Li conec l'olor, li conec el tacte de la pell, li conec..." La Blanca es va avergonyir una mica del que estava a punt de dir.

**
El noi de les ulleres de pasta i els seus amics van acabar de veure totes les temporades de l'Star Trek Voyager i, com que no tenien son, van debatre acaloradament les seves preferències per la consellera Troi de la Nova Generació o la 7 de 9 del Voyager. Era un dilema massa fort.

**
La Blanca i les seves amigues, a instàncies de la Puri, van veure Memòries d'África. Tot seguit, mentre la Frida dormia, de ja feia estona, van discutir sobre si els agradava més en Robert Redford o en Paul Newman.


1 comentari:

Nymnia ha dit...

Buenooo! I que no segueix la història??? Jo vull saber com acaba el conte d'el Príncep Taronja!