dilluns, 8 de juliol del 2013

PROMO ANNA PROMO

Com era la massa? “Ai, Anneta, que et fas gran...” Cada dia li costava més recordar les receptes de la tieta Nuri. Per això s’havia d’inventar algun ingredient o intentar trobar la solució per Internet. “Quant de gingebre?” Ho faria a ull, que deia la tieta Nuri. A ella sí que li quedaven boníssimes les galetes...
Quins records, es deia l’Anna, aquells estius a Sant Feliu del Racó. Allà es trobaven els tres germans amb la seva cosina Gina i sortien d’excursió. Anaven a les Arenes, a Castellar..., i la tieta Nuri sempre els feia entrepans i... les galetes de gingebre. Però com era la recepta?
L’Anna va clavar mossegada a un tros de Pantera Rosa que tenia amagada al calaix dels clips. Amb les dents rosades es va veure reflectida a la pantalla de l’ordinador, i es va posar a riure com una ximpleta. “Com la Gina quan feia el xicotot”, va pensar, però havia de procurar que ningú no la veiés fent la pallassa a la feina...
La Gina els convidava sovint a Tossa. Era un poble molt bonic. I corrien per la platja, i nedaven, i el gos de la Gina els esquitxava i els llepava la cara. I anaven en barca. A ella, que era la petita, sempre li tocava remar. Això quan la Gina no volia fer-se la xula, o quan en Juli no es posava a manar com fan tot sovint els germans grans. I mentrestant, el murri d’en Ritxi es menjava d’amagat les galetes de la tieta. Però com era la recepta?
L’Anna va clavar una altra mossegada... Ecs, no. Allò era el plàstic. I la Pantera Rosa, ja se l’havia acabat? Doncs, au, cap problema, n’obriria una altra i llestos.