divendres, 18 de juliol del 2008

Desenllaços valents

dqfp
hqfr

Alguna cosa havia canviat. O almenys això li semblava a ella. Semblava que els núvols s'havien dissipat i ara ella estava encantada amb les atencions del seu veí. Ell, en canvi, no entenia què passava. De cop i volta el seu amic Rafa només feia que suggerir-li propostes per acostar-se a la seva veïna. "Tio, quedem un dia amb la teva veïna i la seva amiga. Comenta-li-ho. Segur que li fa gràcia."

I finalment una nit van aconseguir quedar per anar de farra. Després de fer unes quantes cerveses en un parell de bars musicals, el Rafa va proposar d'anar a una disco molt molona. Elles, la veïna i la Júlia, van dir que sí de seguida. Ell estava incòmode. A les discoteques sempre havia fet el ridícul, per no saber ballar o per beure massa. Aquella vegada, li va dir en Rafa, seria diferent.

Amb uns quants cubates de més, en Rafa va començar a inflar-li el cap. "Avui és la teva nit. Avui aquesta dona serà teva i si vols miolarà, bordarà, bramarà per tu perquè tu li donaràs tot el que desitja. Però primer l'has de treure a ballar". En Rafa el va empènyer cap a la pista, on hi havia la Júlia i la seva veïna, però ell va rectificar i se'n va anar cap a la barra per demanar-se un altre vodka amb llima. De la barra estant, va estar-se mirant la veïna, com ballava, com es movia, com hi havia un pijo alt i cepat que se li acostava... També va veure en Rafa, que ballava amb la Júlia, cada vegada més arrambats. Va pensar que havia de fer com en Rafa i va sortir a ballar... Però la veïna ja no hi era.
Es va girar i també es va adonar que en Rafa i la Júlia també havien desaparegut. Al cap d'uns segons es va fixar que no hi eren ni en Rafa, ni la Júlia, ni la seva veïna ni tampoc el pijo alt i cepat!!!!

Ell no entenia res i, com que no entenia res, se'n va tornar cap al pis. Es feia de dia i va entrar al bar de sota per fullejar les pàgines d'esports. Cada any li agradava aprendre's de memòria les alineacions dels equips eliminats de la Intertoto. Al cap d'uns minuts va arribar la seva veïna dins d'un cotxe esportiu que conduïa el noi pijo de la disco. Van entrar al bar per comprar tabac.
"Hola", li va dir ella, "et presento el Borja", en Borja li va allargar la mà, "és el meu ex", li va dir fluixet. En Borja li va donar un copet a l'esquena que per poc no el desmunta.
"Tens un veí molt trempat", va dir en Borja.
"No ho saps prou", va contestar-li ella. Mentrestant ell notava com per sota la taula la veïna li tocava involuntàriament la cuixa.
Ell no va dir res, però de nerviós que estava va tombar la tassa del cafè amb llet i va tacar la camisa d'en Borja, el vestit d'ella i els pantalons que li havia recosit la seva mare.

dqfp
hqfr


2 comentaris:

myself ha dit...

Coi... sempre la caga quan ho té tot apunt aquest veí... No sé en què més es pot equivocar pobret. jeje
Sempre pendents de la seva mala sort!

Nymnia ha dit...

La veina amb un pijoooo! Aiai, com acabarà això! Ja m'havia espantat...