dimarts, 17 de gener del 2012

PROMO Aiguamolls de l'Empordà PROMO

PROMO Quan en Jimmy... PROMO

De bon matí, feia fred, en Jimmy anava embolicat amb capes de polars i goretex. Tenia el nas glaçat però no li importava. Aguait enllà, vers els joncs, un grup d’ànecs dormien amb el cap acotat. Sobre les ales. Tot estava en calma. Un dia com qualsevol altre als aiguamolls de l’Empordà.
Dins l’aguait hi havia poca gent. Un guiri d’edat avançada amb la seva dona, que no semblava tan guiri. Se’ls va imaginar fent un arròs negre a Ampuria Brava o agafats de la mà al passeig marítim de Roses, comprant un barret de mexicà en una botiga de l’Escala, buscant una cala amagada a Portlligat amb les xancletes i el lloro a l’esquena... Escenes que ell no havia viscut amb qui hauria volgut. I llavors va deixar anar sense adonar-se’n:
“La vaig conèixer als anys vuitanta.”
I tot va passar de cop davant dels seus ulls. La parella de l’aguait el va sentir i no va dir res. Els ànecs dormien plàcidament. Collverds, xibecs, morells i cullerots, repartits per tota la bassa, al bell mig de tot, amagats entre els joncs... El món continuava girant, com sempre, però ell havia canviat.
Res no era el mateix des del dia en què en Jimmy va retrobar la Salu.

PROMO ...va retrobar la Salu PROMO