dimecres, 15 d’octubre del 2008

02 chiquilla

La Blanca ja estava una mica cansada del seu poeta particular. L'Adam era molt dolç però ja estava farta que la comparés contínuament amb les flors del camp i amb les forces de la natura. "No em pot dir que sóc guapa o que estic molt bona i punt?"

Per tranquil·litzar-se una mica, se'n va anar de compres al centre comercial. Va entrar a una tenda de DVD i va comprar una peli de la Meg Ryan que encara no havia vist. Mentre feia cua, es va trobar un noi que duia ulleres de pasta i tenia la camisa tacada. També es va fixar que s'havia tallat afaitant-se i s'havia posat una tirita amb dibuixos infantils sobre el llavi.
"Feia temps que estava buscant el joc del SuperMarioBross en la versió tailandesa."
"Molt interessant", va dir ella.
"És al·lucinant perquè a la sisena pantalla si apretes la tecla de punch tres vegades i gires el joystick un quart de volta a la dreta, et donen vides infinites."

La Blanca es va girar cap a una altra banda i va veure que acabava d'entrar un noi amb grenyes la mar de molones que portava una samarreta de tirants i un drac tatuat al braç. Encara no ho sabia però segur que aquell tros d'home sabia tractar les dones.

"Hola, txata, em dic Bruno", va presentar-se. La Blanca no va dir res però se li va arrambar discretament per tocar-li els pectorals. Eren de debò.
En Bruno la va convidar a un batut de maduixa. Després la va passejar en la seva mobilette pel parking del centre comercial, van anar a una discoteca rumbera i la va convidar a sopar un big mac amb nuggets de pollastre, amb molt de ketchup. Mentrestant van arribar els col·legues i es van marcar una rumba tot fent palmes.

Van fer l'amor al lavabo del McDonalds. Mentre ella recollia del terra les calces estripades, en Bruno va sortir per portar-li unes flors del parterre del centre comercial. La Blanca, il·lusionada, va pensar que quan ho expliqués a la seva amiga Frida es moriria d'enveja.




1 comentari:

Nymnia ha dit...

He de dir a la Blanca que és bastant guarro fer l'amor al lavabo del McDonalds... Queda clar q un paio aixi no val ni per a menjar els nuggets!